Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 28 januari 2013

Vänner som kommer med magsjuka...och kusar! ;-)

Ni vet den där helgen då Jenny och Sophia kom hit...Då när vi skulle ha så kul...ja just då...när Jenny blev så sjuk. Jag har en annan intressant sak att berätta om den helgen. När de kom hade de med sig en present till mig. Ett jättefint vitt hjärta gjort i trä som man antingen kan hänga upp eller ha liggandes på bordet med t.ex ljus i mitten. Det var verkligen superfint så jag blev så glad! Hjärtat blev liggandes på bordet en stund efter att jag öppnat paketet och vi satt i soffan och pratade. Helt plötsligt sa Jenny: "Vad är det där för svarta kusar?" Oj, det kom små, små svarta kusar utkrypandes från trähjärtat...!!! Vi skyndade oss att slänga ut hjärtat på balkongen och tänkte att de skulle få frysa ihjäl för då var det ju jättekallt ute! Hjärtat har legat där ända tills igår då jag tog in det. Jag lade det på hyllan ovanför tv:n medan jag skulle klura ut vart jag skulle ha det. Gissa om jag blev snopen idag när jag skulle flytta det och det var fullt med svarta små kusar där igen, och typ som en liten "spånhög" under hjärtat?!? Som ni förstår åkte hjärtat ut på balkongen igen och varenda synlig liten kuse dödades! Bläääh!!!! Så nu vet jag inte vad jag ska göra??! Vill ju helst inte behöva slänga hjärtat, men...
Vilka kompisar jag har va?? Undrar vad jag ska ta med mig när jag åker till dom?? Hmmmm.... Hämnden är ljuv...;-)

4 kommentarer:

Fangoria sa...

Åh fyyy vad läskigt, huvva kryper i kroppen på mig...Hjärtat var ju jättefint men vad synd att det verkar kryp-angripet! Har inga tips tyvärr!

Catarina sa...

ja lite småäckligt faktiskt! Tur de inte är stora i alla fall, de är knappt synliga, men det är ju tillräckligt att veta att de finns där!

Sophia sa...

Äckligt och äckligt! Här kommer man med paket och allt. Du får väl se det som att du fick en överraskning flera saker i samma paket liksom ;D

Catarina sa...

Haha, ja värsta Kinder surprise XL...;-)