Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 4 januari 2013

Fredag kväll

Sitter här och funderar på om jag ska orka hitta på nåt, vad nu det skulle vara? Nä, jag vill nog bara sitta här i soffan och göra ingenting i kväll. Idag hade vi inga barn alls på jobbet! Otroligt vilket härligt jullov alla barn fick i år! Det unnar jag dom verkligen, de behöver det lika mycket som oss vuxna, en sammanhängande längre ledighet! Det är tempo och höga ljud dagarna i ända resten av året när man befinner sig i förskolemiljö så lite semester behöver alla, stor som liten!
Efter den slitsamma dagen på jobbet åkte jag direkt ner och tränade, hurtig som jag är! Det gick bra idag, jag funderar på att boka en ny tid med instruktören snart så jag får lära mig lite fler maskiner nu när det gått ett tag. Kan vara kul att förnya sig lite menar jag! Och jag är lite för feg för att försöka mig på maskinerna på egen hand, misstänker att jag inte skulle göra ett rätt då!
Sen på eftermiddagen var jag och klippte mig hos bästa Lotta. Skönt att vara nyklippt, det går så mycket lättare att fixa håret då!
Efter klippningen gick jag in på Hälsokosten för att se om de hade en speciell chokladkaka som jag läst om på nätet, en som är sötad med stevia (Lchf). Det hade dom, men snacka om lurendrejerier, de fick behålla sin chokladkaka för sig själv kan jag lova! För det första var den mindre i storlek än de "vanliga" man köper på affären med mörk choklad. För det andra kostade den lilla chokladkakan 44 kronor! Jag höll på svimma och sa att hon kunde behålla den för sig själv. "Ja, men du vet det här är mörk choklad som du bara behöver ta en liten, liten bit av" sa den säljglada damen i butiken. Haha, tur man är ganska påläst vid det här laget. När jag läste på innehållsförteckningen innehöll den dessutom mer kolhydrater än "den vanliga" som man köper på Ica. Jösses vad de kan lura folk, både på pengar och kolhydrater!
Har jag sagt att jag älskar att tända ljus?? ;-)

Inga kommentarer: