Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 14 januari 2013

En milstolpe

Måndagsvägningen (som är min egentliga vägningsdag, fast jag fuskar ibland) visade -9,9 kg! Ett ynkligt hekto kvar till -10 kg! Det är värt att fira! Måste belöna mig själv på nåt sätt, det kanske blir årets första tulpanbukett när jag handlar nån dag! *Lycka*.
Andra roliga nyheter... Ska träffa mina gamla Sländan-kollegor den 31 jan på Mormor Hilmas! Det ska bli SÅ kul, för det var hundra år sen vi sågs! Längtar...:-) Saknar fortfarande den tiden och tänker på det då och då. Kommer aldrig mer i livet att få uppleva en sån arbetsplats och jag är glad och evigt tacksam att jag fick vara med om det!
Mindre roliga nyheter är att jag har blivit tvär-förkyld. Hoppas det är snabbövergående, har känt mig överkörd av ett tåg hela dagen och trodde att den aldrig skulle ta slut. I morgon är en annan dag! Pigg och alert!??

2 kommentarer:

Christina sa...

Grattis till viktminskningen!!! Du är superduktig!

Catarina sa...

Tack mamma! Jag känner mig faktiskt duktig också!!! :-)