Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 7 januari 2013

Lycka

På sensommaren/hösten nån gång beställde jag dessa byxor i grått från Halens. Jag har väldigt svårt att hitta byxor som passar så jag blev överlycklig då de visade sig vara de bästa, skönaste byxor jag ägt! Heeelt perfekta. Så perfekta att jag beställde ett par till, fast i jeanstyg. (Det fanns många färger).
Det är roligt att gå ner i vikt, men det är ju lite sorgligt att skiljas från sina favoritbyxor. Både de grå och jeansen kan jag nu dra upp och ner utan att knäppa upp dom! :-) Chansade därför och beställde ett par svarta i en storlek mindre. På nåt konstigt sätt tänkte jag att de ändå skulle vara för små, att det nog är de andra som "töjt ut sig". Det är svårt att se och förstå att jag faktiskt blivit mindre! Gissa om jag blev överlycklig då de satt som en smäck, lika perfekta som de större var första gången jag provade dom! Blev så glad så jag dansade omkring och tjoade så Edvin och Thea trodde att jag hade blivit galen! Lycka, lycka, lycka... Underbart!

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Gud vad härligt!! Och vad ursnygga de var!

Catarina sa...

Ja det tycker jag med! :-)

anna sevo sa...

Åh så kul att du blev så nöjd med ditt köp :-) Trevlig helg önskar Anna från Halens

Catarina sa...

Jag blir alltid nöjd när jag handlar från Halens! :-) Tack för din kommentar!