Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 1 januari 2013

En timme och 40 minuter in på nya året och jag mår PEST!

Nix, jag är INTE full om ni trodde det! ;-) Men jag har sockerchockat min stackars kropp denna kväll och nu ligger jag här med magkramper och förstår mer än någonsin varför jag slutat med socker! Fy fan på ren svenska säger jag bara! Jag har ätit av det som serverats denna kväll. Det var jättegott och jättetrevligt på alla vis! Förrätten bestod av tunnbrödssnurror med en god gegga i. Brödet var fel nummer ett. Varmrätten bestod av oxfil'e och potatismosrullar i smördeg med rödvinssås och wiskeypepparsås. Potatismos var fel nr 2. Fel nr 3 var efterrätten, vit chokladpannacotta m frukt. Det var som sagt gudomligt gott så just då tyckte jag det var värt det. Mats bjöd på Irish Coffie som jag drack, plus ett par glas rödvin... Och som om det inte vore nog åt jag både godis och chips. Inga mängder, men ändå... En stund efter all mat fick jag vansinnigt ont i magen och kände mig enormt uppblåst, som att jag var gravid på övertid. Tänkte att det nog skulle gå över när vi skulle gå ut vid tolvslaget. Lite luft och röra på dig lite... Men jag fick verkligen mitt straff för att jag för första gången sen i augusti "unnat mig" en helkväll med godsaker. Fy bubblan säger jag bara. Jag blev tvungen att gå hem först av alla. (Stannade dock till kvart över ett eller nåt sånt). Just nu känns det som att jag aldrig i hela mitt liv kommer återgå till "socker/kolhydratslivet". Det kan så klart ändras som det så många gånger gjort förr. Det VAR gott, men det var inte värt det här. Tänk vad kroppen vänjer sig vid saker o ting. Förut åt jag ju ofta på det här viset. Hade ofta ont i magen också, men kopplade det inte riktigt till vad jag åt. Nu har jag så gott som aldrig ont i magen.
Nåja, det var ett planerat "snedsteg" i kväll, men jag tänker inte göra om det på länge! Synden straffar sig hårt. God fortsättning på er!

Inga kommentarer: