Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 21 oktober 2013

VAB

Idag har jag en sjukling här hemma. Thea började klaga igår kväll att hon kände sig lite hängig och hade ont i huvudet och halsen. I morse kände hon sig värre och tar tappat smaken och snörvlar ganska ordentligt, så hon fick vara hemma från skolan idag. Hon har dock ingen feber, även fast hon hela tiden tror det och kollar tempen med jämna mellanrum...Dessutom poppar ju hennes afte-blåsor upp i munnen så fort hon blir förkyld. Nu har hon fyra stycken och har bestvärligt att äta....stackarn.
Ringde Calle och Co och skulle boka en tid för kontraktskrivning, och eftersom jag tur i oturen är hemma idag så passar det att jag svänger ner och skriver på det idag. Hon som jobbar där har så konstiga arbetstider, så annars har jag blivit tvungen att gjort det på arbetstid någon dag och det vill jag ju helst slippa. Så kl ett ska jag ner. Skulle även få låna nyckeln så jag kan gå och visa grabbarna i eftermiddag hur det ser ut, de har ju inte sett. Kul. Ska överlämna Thea till sin far strax innan fyra och sen ska jag till frissan, vilket verkligen behövs. Skönt. Har även ringt Tele 2 och kollat upp flytt av bredband, tv och telefon idag, och så har jag ringt Härnösandshus och pratat om uppsägningen. Ska dit i morgon och säga upp lägenheten skriftligt. De skulle försöka "få ut" den här på nätet lite snabbt så kanske jag har lite tur att någon vill hyra den så jag kan flytta tidigare. Hoppas! Jag har en förmåga att bli som ett litet barn som väntar på tomten när jag ser fram emot något. Ivrigare än allt ivrigt. Vill flytta, helst igår.

Inga kommentarer: