Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 27 oktober 2013

Kul nostalgikväll och Motionsbingo

Hade en riktigt trevlig kväll igår. "Förfest" hos Lottis först. Vi hade alla gjort en gemensam spellista på Spotify med gamla godingar, riktiga nostalgilåtar från förr. Det blev mycket gamla minnen-prat och skratt förstås. Sen gick vi vidare ner till relativt nyöppnade B7 där det var 30 plus och trubadurkväll med Fröberg & Sjöberg som alltid är lika bra! Inte så jättemycket folk ute, men riktigt kul hade vi!
Vaknade som vanligt tidigt idag, spelar ingen roll att jag lägger mig sent... Kl tio i dag tog Ann och jag en promenad upp till Högslätten och gick motionsbingon. Sammanlagt blev det en rejäl promenad på 9 km. Härligt och välbehövligt då jag har hamnat i latmaskträsket igen. Ingen vinst för mig, men Ann vann en fin ljuslykta.
Alldeles nyss kom en kvinna förbi och ville titta på min lägenhet. Jag visste redan att hon var intresserad. "Tyvärr" bor hon i samma område så jag är inte hjälpt av att hon flyttar in här- Om nu inte hennes lägenhet blir uthyrd, annars kan jag inte flytta förrän första februari i alla fall. Kan ju inte betala dubbla hyror! Hon skulle i alla fall prata med Härnösandshus i morgon så får vi se... Hon ville även köpa min tvättmaskin om hon får flytta in, och det är bra för mig! Nu är det bara att hålla tummarna att allt löser sig. Hon ville gärna också flytta in till första december, det vore det mest perfekta för mig också, om det skulle lösa sig så jag kan flytta in då...Hoppas hoppas!



2 kommentarer:

Fangoria sa...

Ser kul ut! Jag ser att Mattias är med där, honom har jag jobbat med för många år sen! =)
Hoppas att det blir tidigare inflyttning!

Cattis sa...

Jaha, där ser man! :-) Härnösand är en liten stad...Ja jag hoppas också på tidigare inflytt!