Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 22 oktober 2013

Uppsagd!

Idag efter jobbet åkte jag raka vägen ner på stan och gick in på Härnösandshus och sade upp denna lägenhet. Hon frågade mig hur snabbt jag kunde vara ute?? Oj, jag sa att jag inte visste om jag skulle hinna till detta månadsskifte, men annars till första december. Nu är ju absolut inget säkert, men hon sa att så här stora lägenheter brukar vara väldigt attraktiva, så hon sa att med lite tur kan jag bli av med den väldigt fort, då de inte har så många stora lägenheter.... HOPPAS!!!
Efter det mötet blev jag världstaggad att sätta fart! Rensade hela Theas garderob som hon har i klädkammaren bland en massa annat. Packade alla skor som inte används, samt en del ytterkläder, hjälmar och sånt. Rensade bland vantar och mössor och slängde sånt som är för litet eller trasigt. Lade ut en del annonser på facebook på sånt som kan säljas. Känns bra. En start åtminstone! Sen har jag tagit en paus och pratat en lång stund i telefon med Monika i Sandviken som jag inte hade pratat med sen i somras! Är trött och tänker snart gå och lägga mig.
Ute är det värsta stormen, det viner i fönsterrutorna och ösregnar dessutom.. Riktigt höstrusk Så där så jag nästan tycker det är kusligt att lägga mig alldeles ensam.
Natti natti!

4 kommentarer:

Fangoria sa...

Spännande!!! =D Ser fint ut!
Ja huvva vilket väder, har just kommit in från det, är blöt!!! Det riktigt ylar ute!

Cattis sa...

Förstår att du är blöt! Usch,.. Hoppas det blir bättre i morgon!

Madde sa...

Fan va kul! Jag håller tummar och tår så det knakar! Det blir nog att du bor där till jul ändå tror jag! :D

Cattis sa...

Hoppas du har rätt! <3