Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 25 oktober 2013

Väntar på Idol...

Det är fredag kväll och jag väntar på att Idol ska börja. Det är nåt med sändningen, det "laggar" hela tiden.. Hoppas det ordnar till sig tills det börjar. Jag är så himla trött, skulle nog somna om jag lade mig ner, så det gäller att sitta upp! ;-)
Det har varit en helt ok vecka. Tycker att jag har mått lite bättre och känt mig lite gladare igen. Kanske fått lite energi på grund av det här med flytten, just att något roligt väntar...? Nåja, oavsett vad det beror på så hoppas jag att känslan håller i sig ett tag.
I morgon blir det lite party-time hemma hos Lottis och ev utgång på B7 där det är 30 plus. Blir nog kul. Och på söndag om det är bra väder ska ev Ann och jag på motionsbingo! Det låter vuxet tycker jag, håller ni inte med? Nästan pensionärsaktigt när jag tänker efter...haha.... Fast iden är inte dum, hoppas det inte ösregnar! Har aldrig gjort nåt sånt förut så det blir ju spännande!
För övrigt har jag inga planer för helgen.. Borde kanske packa lite, men känner mig rätt omotiverad så länge jag inte vet när jag ska flytta. Om det nu inte blir förrän 1 februari så känns det ju inte så panikartat direkt.
Men nu får Idol ta och börja så jag får gå och lägga mig nån gång...;-)

Inga kommentarer: