Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 20 oktober 2013

Nyvaken

Har nyss vaknat och ligger och drar mig... Wille är här på övernattning hos Edvin och Pontus är här på övernattning hos Jonta. Alla sover, och Thea också... Själv tänker jag bara på möblering och inredning. Tror jag har kommit på hur jag ska ha det, om det praktiskt fungerar även i verkligheten. Snygg ritning va? ;-) Der finns egentligen inte så många andra varianter om jag vill ha dubbelsängen kvar. Det ska i alla fall bli skönt att barnen får var sina riktiga rum... Som nu till exempel... Jag håller på kissar på mig, men vill inte kliva upp, för då måste jag gå förbi Edvin och hans kompis eftersom vi faktiskt sover i samma rum, och då väcker jag garanterat dom. Så jag håller mig...;-) I den nya lägenheten får barnen hela övervåningen för sig själva eftersom alla tre rum är uppe. Det kommer att bli såååå bra!!!

7 kommentarer:

Madde sa...

Det där kommer bli hur bra som helst! Totally sure!

Cattis sa...

Tror jag med! :-)

Lottis sa...

Kanske en vägg av garderober? Eller finns det redan utrymme för dina kläder på nedervåningen?

Cecilia sa...

Gud vad mysigt med kakelugn i "sovrummet"! På kalla vinterkvällar kan du ha det varmt och mysigt ( om den fungerar). Hoppas någon vill ha din lägenhet så ni kan flytta tidigare? Vore nog mysigt att vara där i jul ( och slippa flytta i värsta vintern). Hade kommit och hjälpt om jag bodde lite närmare! :)

Cattis sa...

Ingen dum ide Lottis! Cecilia: jo kakelugnen fungerar! Jag hoppas också på att få flytta in snabbare... Och nog kan du väl åka från Kanada för att bära lite kartonger...;-) haha...:-D

Cecilia sa...

Ja men det kan jag väl haha! Och jag är också helt suverän på att sätta ihop möbler om det skulle behövas! ;)

Cattis sa...

Perfekt! ;-)