Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 12 oktober 2013

Trivs...

Åh vad jag trivs ihop med min syster, hon är min allra bästa vän! Har alltid så roligt i hennes sällskap. Vår kväll har sett ut som de brukar... God mat, god efterrätt, skratt, prat, kollat in varandras nya smink-grejer som alltid hör till men som kanske inte så många vet om? Alltid kollar vi in sånt och pratar cremer och ögonskuggor, puder och mascaror...;-) Luktar på schampon och sånt...:-) Det är en typisk "syster och jag-grej" det där... Det är ingen annan av mina vänner jag vänder upp och ner på neccesären med! Men för oss hör det liksom outtalat till när vi ses. Samma med Camilla, vår andra syster, hon är med i samma liga...;-) Lite lustigt när jag tänker efter... Men kul är det, tycker vi! Nu ska vi sova, är proppmätt efter denna kväll!

6 kommentarer:

Helen sa...

Finnaglarna! Duktig du är! För visst är det dina naglar?

Cattis sa...

Vad observant du är! Tack, ja det är mina naglar! :-)

Fangoria sa...

Härligt! Ja det är härligt med systrar! =) Hur många syskon har du? Tänkte din bror och åtminstonde 2 systrar? Som mig då, 2 systrar och en bror? =D

Cattis sa...

Vi har en lite invecklad familj. Jag och Magnus är helsyskon. Sen har jag 3 halvsyskon, och det är Madde, Camilla och Mathias, och de tre har olika mammor... Men för mig är vi "helsyskon" hela ligan! :-)

Madde sa...

Och du är och kommer alltid att vara min allra bästaste vän. Världens bästa Syster yster! <3
Tack för ihelgen!

Cattis sa...

Tack själv! Längtar redan till nästa gång! <3