Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 12 juni 2013

Slut som artist

Längtar verkligen efter semester nu. Känner mig så där totalt slut, trött, less och irriterad ni vet. Vill bara vara ledig! Har liksom ingen ork och tålamod för något. Bläh. Dessutom lägger jag mig på tok för sent på kvällarna nu när det är ljust ute, och då blir jag så klart ännu tröttare. Nåja, snart så är det semester..=)
En ynklig skoldag kvar för barnen, så himla härligt! Om de längtar? Gissa!
De har plockat hem böcker och årets arbeten från skolan, alltid lika roligt att titta igenom deras temaböcker, de har bland annat jobbat med planeter detta år som ni ser! =)
Idag hade Erik ringt Sundsvalls sjukhus igen, eftersom det aldrig vill bli riktigt bra efter Edvins operation...=( Doktorn hade tagit det på största allvar och Edvin skulle få gå om kösystemet och bli akut prioriterad, så inom tio dagar ska han få en ny tid på Sundsvalls sjukhus. Eventuellt kommer de att söva honom en gång till och gå in och titta hur det ser ut i urinvägarna...Jag börjar bli lite orolig nu, varför blir det aldrig bra? Är det nåt knas med njurarna eller vad kan det vara? Stackarn. Skönt dock att de tog oss på allvar och att det kollas upp ordentligt nu. Så här ska det ju inte vara.
Idag körde brorsan upp för mc-kortet. Han kuggade sig stackarn, tycker så synd om honom! Det verkar vara kort om tid på sig för att köra upp igen om man inte ska behöva skriva teorin igen, och det finns inga uppkörningstider, så han var inte så glad idag. Nu vet han inte hur det blir....=( Typiskt. Hoppas det ordnar sig...
Tänk att det är midsommar om bara drygt en vecka, hur är det möjligt? Hoppas, Hoppas, hoppas att inget kommer emellan eller att jag får nåt nytt fel på bilen.... för nu vill jag åka till syster yster! Har inte varit dit sen i november, eftersom allt har krånglat varje gång vi bestämt... Men just nu är hon i Turkiet och har det bra!
Från det ena till det andra, blev just påmind....Jag HATAR Windows 8, vilket jäkla skit! Man kommer ju åt en massa osynliga saker hela tiden så rätt var det är så poppar nåt annat än det man håller på med upp på skärmen...just nu försvann detta blogginlägg och ett fotografi kom upp bara så där! Sånt händer HELA tiden och det retar mig enormt mycket...! Usch... Ja jag är inte den smartaste, mest tekniska, men det gamla var i alla fall enklare och BÄTTRE. Men vem vet? Jag kanske har vant mig och lärt mig lagomt precis till Windows 9 kommer ut?? Suck.


2 kommentarer:

Fangoria sa...

Åh oj vad jag känner igen mig både med det att man är mer och mer less ju närmare semestern kommer, och att lägga mig alldeles för sent!!! SNART SÅ!! =)
Stackars Edvin, hoppas de får ordning på det snart!!

Catarina sa...

Ja vi får hålla ut... SNART......:-)