Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 2 juni 2013

Pengarna i sjön

Usch för tivoli, det borde vara förbjudet! Som att kasta en femhundring i sjön, och ändå betalade både Edvin och Thea en hel del utöver det jag betalade, med sina egna pengar! Tur att det är ett år kvar till nästa gång nu! =(
Kul hade dom i alla fall, och det var ju bra! Det blev inte samma fiasko som förra året. Då hällde regnet ner så vi var blöta utifrån och in på kroppen, Thea hade feber, Edvin blev kräksjuk efter första karusellåket, och Alex gjorde illa sig så han grät i en karusell. Minns hur Ann, jag och barnen sprang som galningar över nybron när vi skulle till bilen för att åka hem, och ändå fick vi byta kläder när vi kom hem för vi var så blöta! Hahaha, ja det är ett ganska roligt minne nu så här i efterhand...Men som sagt, i år var det glada miner för hela slanten åtminstone! Bara Ann och jag som inte var lika muntra...men nu är det avklarat för i år, vi härdade ut i över tre timmar så det var bra gjort av oss tycker jag! Tycker att tivolit kan infinna sig på "pappaveckorna" nästa år...;-)
Nu börjar jag bli skitless på att vara utan bil igen. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan Jocke kan ta den. Har en förhoppning om att kunna åka till Madde i midsommar, men det blir nog som vanligt inget. Men hoppas kan jag ju alltid... Och så längtar jag hem också. Brorsan och Linda har flyttat in i hus i helgen och jag är så nyfiken så jag håller på dör så klart.
Nu ska jag plugga adverb med Jonathan!

Favoritkarusellen Shock åktes flera gånger....

Inga kommentarer: