Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 19 juni 2013

Sommarfint på balkongen

Idag har Thea äntligen varit ganska pigg och till och med ätit riktig mat! Härligt! Hon ville åka en sväng på Dollarstore så vi gjorde det på fm. Sen for vi och köpte lite blommor till balkongen, så nu ser det lite bättre ut där ute! På em skjutsade jag bort henne till P, så i morgon ska jag till jobbet igen... Antar att det vankas midsommardans där i morgon....och sen när dagen är slut DRAR jag! Det ska bli sååå skönt, och kul, att komma bort några dagar! Har nyss varit och tankat och ska nu packa väskan. Inget kan väl krångla denna gång eller? När jag tänker efter är nog halva väskan packad sen förra gången jag skulle iväg. Då blev jag så sur så jag bara slängde den i ett hörn och där har den stått. Har plockat upp en del saker vid behov, men resten ligger kvar...Bara halva jobbet kvar med andra ord! =)
Ringde nyss till pappa också och han lät glad över att jag skulle komma en sväng på fredag. Kul!


3 kommentarer:

Fangoria sa...

Åh vad skönt att hon är piggare, lät som en riktigt otäck magsjuka!!
Och jag hoppas verkligen du kommer iväg denna gång!

Fangoria sa...

Och suuuperfint på balkongen, önskar vi kunde få till fint i uterummet också men det har liksom blivit lite "sånt som är över", hehe.

Catarina sa...

Tack tack! "Sånt som är över" behöver inte alltid vara fel...:-) Trevlig midsommar!