Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 18 juni 2013

Hopp om tillfrisknande...

Thea har inte kräkts sen igår eftermiddag. Hon har varit ganska pigg idag men inte ätit just något. Vi har roat oss med att titta igenom nästan hela serien av "Skärgårdsdoktorn", så här 15 år efter alla andra...Nu har vi bara tre avsnitt kvar och dom tar vi i morgon! Det roliga är att Thea tycker att det är lika bra som jag tycker...:-)
Hela förmiddagen gick jag och väntade på besked från brorsan som körde upp för mc-kortet igen. Var så nervös så jag höll på bli galen. Messade och pratade med hans tjej flera ggr, vi var lika nervösa båda två! Gissa om jag blev glad när hon till slut ringde och sa de magiska orden: "HAN KLARADE DET!!!"
Åååh jag blev så otroligt glad så tårarna rann! Grattis älskade lillebror!!!!
Edvin har ju fått en ny tid i Sundsvall på måndag och hade fått papper om att han skulle lämna urinprov på vårdcentralen innan, så det skulle vi hasta ner och göra i morse. Eftersom Thea var sjuk var jag tvungen att lämna henne ensam hemma under tiden. Gissa om jag blev stressad när vi fick sitta i väntrummet en hel timme innan vi fick komma in på lab. Hade telefonkontakt m Thea, var orolig att hon skulle kräkas i sin ensamhet, men det gick ju som tur var bra! 
Nu ser jag fram emot torsdag kväll då jag förhoppningsvis tar mig iväg till Sveg. Nu missade jag avtackningen av en kär kollega som ska gå i pension igår kväll, och nu i kväll missade jag tjejmiddag hos Helen. Nu tänker jag inte missa mer roliga saker denna vecka. Våga vägra sjukdomar! ;-)
Madde jobbar dag på fredag. Funderar på om jag kanske ska åka och våldgästa min fader då? Ska ringa i morgon o kolla om det passar. Det är snart ett år sen jag träffade honom så det vore kanske på sin plats.
God natt!

Friskhetstecken??

Inga kommentarer: