Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 16 juni 2013

Frukost, feber och en fantastisk ros!

Sitter och äter en tråkig frukost, 2 ägg och en burk makrill. Nu är det nya hårda tag! Hela sista veckan har jag spårat ur ganska rejält när det gäller ätandet. Vet inte riktigt själv vad det beror på, men det känns som en riktig svacka. Blir inte kul med min obligatoriska måndagsvägning i morgon, eftersom jag vet att en veckas fusk ger minst två kg upp. Men som sagt, nu är det tillbaka till ordningen som gäller. Rätt bra med en blogg där jag kan lova nåt till så många. Det jag lovar försöker jag hålla. Just nu känner jag mig arg och besviken på mig själv. Dags att läsa "Sockerbomben"-boken för fjärde gången. Den är guld värd när jag har svackor!
Thea hade 38,8 i morgontemp, inte kul. Har dock inte kräkts sen igår...
Är förundrad och imponerad av en ros jag fick av ett barn i tisdags på jobbet. Den är lika fin fortfarande, efter fem dagar. Helt fantastisk! Kul när rosor håller sig ett tag!


Inga kommentarer: