Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 9 juni 2013

Solig söndag

Det blev en trevlig kväll igår. Först på Mormor Hilmas där vi åt middag och lyssnade på musik. Fin och bra sång, men lite väl lugna låtar, vi höll nästan på somna till sist, så då gick vi vidare ner till Hamnkrogen. Till en början var det inte mycket folk, men det kom eftersom och på slutet var det proppfullt. Träffade Anja och en kompis till henne där också, så de satt med oss sen. Trevligt!
I morse ringde Edvin och ville ha sin månadspeng i förskott, för han och Erik skulle till Birsta. Jag såg min chans att ta mig dit för att köpa lampan som Thea fick pengar till när hon fyllde år. Så jag frågade om jag fick hänga på och det gick bra, så då for vi dit, så nu är lampan inhandlad! Vad glad hon ska bli. Idag har det även blivit bestämt att Jocke tar sig an min bil i morgon och det känns bra. Fyllde på olja innan vi körde dit den nu idag och sen när vi kom tillbaka såg vi att det hade droppat olja  i ett streck hela vägen, så nåt knas är det allt. Mitt hopp tändes i alla fall nu att jag kanske har en bil till midsommar trots allt, så jag kanske eventuellt kan hälsa på syster yster... tänkt för vilken gång i ordningen? Nåja...vi får se. Just nu är min syster i Turkiet, hon åkte igår. Det är nog otroligt varmt där nu, men vi har ju fint här med för tillfället så jag klagar inte!
I morgon är det måndag igen, kortvecka även denna vecka, eftersom jag har tagit semester på fredag när det är skolavslutning. Skolavslutning. Säg det igen, visst låter det uuuuunderbart?!?! Det ÄR underbart och ofattbart. Sen veckan efter är det kortvecka igen eftersom det är midsommar...=) Och sen är det bara två arbetsveckor kvar innan SEMESTER..... Ååååh vad jag längtar!

4 kommentarer:

Lottis sa...

Men va bra att Jocke kunde ta bilen nu! Håller tummarna att du o syrran ska kunna träffas denna gång:)

Catarina sa...

Ja håll dom hårt! :-)

Fangoria sa...

Jag längtar jag med! =) Andra veckan i Juli blir det semester, wohoo! =D

Catarina sa...

Jaa, så himla skönt! =)