Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 16 mars 2012

Tulpaner

Karin kom hit och hon hade med sig en bukett tulpaner till mig! Glad blev jag, jag äääälskar ju tulpaner! Vi pratade lite om samtalet hos Previa igår och lite framåt. Hon skulle prata med personalkontoret igen och återkomma till mig. Sen ringde hon på eftermiddagen och berättade att hon och jag ska träffa en kvinna på personalkontoret på tisdag halv tio för att diskutera om det eventuellt går att lösa så jag kan få nån "prova-på-tjänst" inom nåt helt annat än det jag gör nu i kommunen. Hoppas! Känns bra att det händer nåt i alla fall, sen får vi se om det leder nån vart.
För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, men har ju gott samvete efter morgonrundan! Har varit på Maxi och handlat lite. Legat på soffan och läst tidningar, spelat wordfeud... facebookat....ja en massa lat-göromål, men det var ju just sånt jag skulle göra nu under sjukskrivningen...
Solen skiner och fönstren ser för bedrövliga ut!!!! HEMSKA rent ut sagt. Måste ta itu med dom nån dag....
Tänk att våren verkar vara här nu, overkligt men härligt och underbart!

2 kommentarer:

Linda Viberg sa...

Men! Det låter ju jätte bra! Håller tummarna för dig att det dyker upp ngt via personal kontoret!

Catarina sa...

Tack, det hoppas jag med!