Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 6 mars 2012

Sportlov

Denna vecka är det ju sportlov här uppe. Tråkigt när man inte har någon ledighet att ta ut så man kan vara ledig med barnen. Dess bättre är mitt jobb bra på det viset.  Ibland kan man ha Edvin och Thea med på jobbet och det är helt ok. Då kan de dessutom gå utanför gården och vara med kompisar och leka i alla fall, och jag kan ändå ha lite koll. Perfekt. Så det blir lite sportlov för dom i alla fall, och det känns bra!
Till middag när vi kom hem blev det kycklingklubbor med ris och currysås till barnen. Jag själv åt coleslaw till kycklingen och det var gott. Det går riktigt bra med LCHF-kosten, bortsett från helgen med min syster förstås... Hon fyller förresten 27 år idag, grattis finaste Madde!!!! =)

Kom, kom, kom till Mormor Hilmas i Härnösand på lördag klockan 14 till 16!!! Då är det releaseparty när BlackCupOfT3a släpper sin EP "Headache". Alla är välkomna!!!

Inga kommentarer: