Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 11 mars 2012

En snabb helg!

Jösses vad helgen har gått fort! Har i och för sig haft fullt upp, men ändå! Seansen på fredagen var intressant och Jonathan tyckte det var jättebra och vill gå fler gånger! Lördagen var vi först på Ica Maxi, som mamma inte hade sett sen det blev klart, så då gick vi där en stund och tittade. Sen var det ju helgens höjdpunkt, releasepartyt förstås! Sen på kvällen var det melodifestivalen, och helt rätt låt vann, otroligt nog! Jonahan satt i sitt rum och klinkade på gitarren och rätt som det var ropade han in oss. Då hade han skrivit en ny låt, helt själv, med både text och musik som var kanonbra! Så då blev det lite blankt på ögat igen då! Fattar inte hur han gör!
Thea har sovit hos en kompis i natt och det tyckte hon var jätteroligt. Edvin har mest varit rastlös i helgen, men idag leker han med Alex, så nu har han nåt att göra!
Jag köpte en skiva till Madde och en till pappa på releasepartyt, så nu ska Thea och jag ta en promenad ner till OK och posta dom!

Inga kommentarer: