Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 29 mars 2012

Jag ser UT!

Japp, fönstren är putsade!!!! Tack och lov, vad skönt det känns... De ser i alla fall rena ut nu, vi får väl se sen när solen ligger på, då ser de säkert lortiga ut ändå...=/
När jag bodde ett år i Göteborg år 2000/2001 jobbade jag med en rolig tjej som hette Eva. Hon berättade att hon brukade putsa sina fönster med tidningspapper, sånt med "trycksvärta". Alltså spraya på fönsterputs och sen veva runt med ett ihopknycklat tidningspapper! Jag tyckte det lät helt sjukt, trodde att hon skämtade först, men hon hävdade att det inte gick att få renare fönster än med den metoden. Några år senare testade jag hennes udda metod, och ja, hon har helt rätt, det finns ingen bättre "metod". Glöm allt vad trasor och skrapor heter, det blir renast på det här sättet, hur konstigt det än låter. Om ni inte har testat, så gör det! Själv putsade jag mina med SIBA:s reklamblad idag, men det går lika bra med Aftonbladet eller Expressen! ;-) Mystiskt men sant! Känns grymt skönt nu när det är gjort!

3 kommentarer:

Linda Viberg sa...

Vi rengör alltid luckan till braskaminen med tidningspapper och lite vatten. Den brukar vara svart och blir som ny efteråt!

Catarina sa...

Det kan jag tro, det är verkligen effektivt!

Christina sa...

Kan du skicka lite inspiration!!!