Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 4 mars 2012

En härlig helg!

Åkte till Sveg direkt efter jobbet i fredags. Det har varit kanonväder hela helgen och vi har som alltid haft väldigt roligt. På lördagen var vi bjudna hem till Maddes kompis Jenny och hennes sambo på "Kolbullar". Jag hade aldrig ätit det förut, men hört talas om det. Nåt slags bröd med fläsk som de gjorde i stekpanna över öppen eld ute. Jättemysigt och gott var det! Madde fick för sig att hon skulle prova att åka längdskidor en sväng, för det hade hon inte gjort på många, många år. Det var rätt kul att vara publik...;-)
Det är synd att helgerna går så fort, hade gärna stannat längre! Hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång... Åkte hem vid halv tre idag så jag var hemma vid sex. Efter det har jag varit och veckohandlat. Skönt när det är gjort! På lördag som kommer ska Jonta och Noah ha releaseparty på mormor Hilmas. Det ska bli kul, jag längtar! Skivan är äntligen klar och jag är nyfiken i en strut på hur den blev!

2 kommentarer:

Madde sa...

Men din lilla räka!!! :-)

Catarina sa...

=)