Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 8 mars 2012

Gammel-kändis i köket!

Idag hade vi en kändis i köket på jobbet! Eller åtminstone en fd kändis, en "gammel-kändis"! Kan säga att vi blev rätt förvånade på jobbet när det visade sig att självaste Jannike Björling (Björn Borgs ex-fru!) skulle vikariera i stället för vår köksa som är sjuk. Ja mycket ska man vara med om, men det känns som att sånt inte brukar höra till vanligheterna på jobbet i alla fall!
Förutom det har det varit en ganska vanlig dag, fast lite barn nu när det är sportlov. Thea har varit med i stort sett hela dagen bortsett från ett par timmar när hon var iväg på ridskolan. Hon gillar verkligen när hon får hjälpa till med småttingarna på jobbet. Edvin har också varit med, men har mest varit hos Alex. De två ska på badhusdisco i kväll! Är så klart lite nervös för det, men det känns tryggt att han kan simma och att det skulle vara åtta st badvakter på discot. Det är nog första gången Edvin ska på disco. Kul! I morgon kväll kommer mor. Hoppas hon hinner hit så hon kan följa med på seansen, det vore kul. Ska bli en kul helg med mamma, releaseparty och melodifestival!

7 kommentarer:

Helen sa...

Va, var det på riktigt med Jannike?! Var tvungen att kolla om det var 1:a april!

Catarina sa...

Japp, det är alldeles sant.

Anonym sa...

Hur i hela friden kunde hon hamna i Härnösand? Var det något skämt eller på riktigt?

Förvånad Mia :O

Catarina sa...

Ja du Mia, det kan man fråga sig! Men om jag fattade rätt så bor hon inte här uppe, men har nån stuga eller bekanta eller nåt som hon är tillfälligt hos. Är inte så insatt, men snopna blev vi allt!

Catarina sa...

...och nej, det var inget skämt, utan helt på riktigt! =)

Linda sa...

Haha. Jannike som köksa. Jösses. Du skulle ju tagit kort och sålt till "Se och hör" eller någon annan skvallertidning.

Linda Vibeg sa...

Hon har stuga i Nora och hennes sambo är från Härnösand. Tror hon bor i stugan/huset nu. Hon brukar vara vikarie inom köket!