Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 19 mars 2012

Byxlös

Jag har ju alltid så oerhört svårt att hitta byxor som sitter bra... Just nu är jag så byxlös som man kan bli, och är inte stormrik heller, så jag chansade och beställde ett par jeans från Ellos för 249 kr som hade fått bra betyg av andra som beställt. Tänkte att jag kan ju skicka tillbaka dom annars... Döm om min förvåning när jag provade dom och kärlek uppstod direkt! Jättesköna, lagoma både i längd och vidd och sitter helt perfekt. GILLAS. Ibland har man tur! Jag gillar över huvud taget inte att köpa kläder, för inget brukar sitta bra, och dessutom har jag helt enkelt inte öga för vad som är snyggt när det gäller kläder. Såna här fullträffar borde man göra oftare!

2 kommentarer:

Linda sa...

Vilka byxor är detta? Har också detta problem. Antingen sitter de bra i midjan, då sitter de tokigt över rumpan. Tight över vaderna eller tight över låren. Aldrig en fullträff.

Catarina sa...

Tror det bara finns en sort som kostar 249. Klicka på jeans, översta raden tror jag. Nästan som jeansleggings, det beror ju på om man gillar sån modell, men det gör jag.