Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 16 november 2012

Virrpanna!

På fredagar rider ju Thea klockan tre. Som tur är brukar alltid någon ställa upp och gå med Thea på "mina" veckor de gånger jag jobbar. Idag var en sån fredag. Jag jobbade till halv fyra enl schemat och det var bestämt att Anneli skulle gå med Thea på ridningen denna gång. När jag slutade jobbet hade jag totalt glömt det och gick som vanligt till skolan och skulle hämta Thea. Hahahaha, ni skulle sett minen på "fröken" när jag kom in och frågade vart Thea var!!! Men på något sätt gjorde hennes snopna min att jag blev påmind om hur det egentligen var, så jag utbrast i samma stund: "Men det är ju fredag"!!! Ja herregud vad man är vimsig ibland... Jaja, det var bara att gå hem...Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem från ridningen...=)
Äntligen fredag i alla fall! Älskar känslan när man kommer hem och har hela helgen kvar.Har inga planer för denna helg, och det ska bli skönt med en "bara vara-helg". Fast en sak lovar jag härmed att jag ska göra i helgen: Städa badrummen. SUCK. Är det något jag verkligen avskyr så är det just det! Men nu har jag dragit på det alldeles för länge och jag blir påmind varje gång jag går in där. Urk. Får nästan kväljningar redan, så äckligt tycker jag att det är att städa badrum. (Fast det är så klart ännu äckligare med ostädade badrum). Tvätta ska jag också göra, som en galning. Berget hinner aldrig minska förrän det ökar liksom, så jag måste toktvätta om jag ska se nån ände på eländet. Men resten av helgen ska jag i alla fall just bara vara. Det ska bli skönt.
Ha en trevlig helg kära ni!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Så brukade jag vara också tills någon tipsade mig om "swish & swipe" metoden. Varje morgon efter jag är klar i badrummet tar jag toaborsten och swishar runt i toan. Sen tar jag en sån antibakeria trasa (lysol här), och torkar snabbt av toan och runtom på golvet (tack vare Ashton haha). Sen tar jag en till trasa och torkar av tvättstället och kranen. Tar mig bara ett par minuter varje morgon men har gjort jättestor skillnad i badrummet! Sen tar jag speglar och sånt på veckostädningen men då är det inte så hemskt!

Catarina sa...

Tack för tipset, borde kanske försöka med det....