Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 10 november 2012

Impulsbesök

Igår fick jag en sån där impuls, bara kände att jag måste hitta på nåt kul i helgen! Först tänkte jag åka ner till mamma och Jerry, men sen kom jag på att mamma nog jobbar den här helgen, plus att det kanske är olägligt att jag kommer mitt i flyttstök och sånt. Mina snälla kollegor skickade hem mig en timme tidigare från jobbet. Jag packade en väska och tog på mig skorna, nånstans skulle jag... Ringde Madde och sa att jag stod redo i hallen och frågade om jag kunde komma? Då hade jag alltså jackan och skorna på mig redan... Haha... Sen for jag och tankade och åkte. Jag ogillar verkligen att köra bil när det är mörkt, jag tycker inte att jag ser nåt. Speciellt på E4 känns det som att man åker karusell. Det är bara en massa lysen som snurrar och man ser knappt vägen. Antingen ser jag extremt dåligt eller så är det en vanesak. Obehagligt är det i alla fall! Det blev ju lite bättre när jag svängt av från E4 där det inte är samma tempo och inte lika myckte bilar. Snöade gjorde det dock delvis av sträckan, som bara den dessutom, men det slutade tack och lov. Väl framme tre och en halv timme senare blev jag bjuden på en underbart god kräftsoppa och finncrisp med ostar, helt enl LCHF, hon är så snäll som tänker på mig kära syster! Vi satt sen i soffan och surrade och sen slockande jag där på soffan en liten stund... Jag var dötrött och ansträngd i ögonen efter den bilfärden, dessutom hade jag varit uppe med tuppen och tränat FÖRE jobbet igår morse, det ni!!!! ;-) Men sen piggnade jag till och vi pratade en stund till innan vi gick och lade oss. Då var jag däremot pigg och kunde inte somna...
Idag hade Madde bokat privat seans-sittning halv elva. Hon är alltså där just nu och jag sitter här i hennes kök och skriver på hennes rosa, fiiina dator! Jag är såå nyfiken på seansen, och lite avis ;-). Jag hade gärna också gått, men det kostar lite för mycket för mig. Ska i alla fall bli spännade att höra sen hur det har gått! Får se vad vi hittar på sen. Är i alla fall glad att jag åkte hit. Ha en finfin lördag! Det ska jag ha!

Inga kommentarer: