Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 8 november 2012

Vintertankar...

Usch vad mörkt det blir tidigt ute nu..."Trötthetsårstiden" är här. Jag tror att jag i ett tidigare liv varit nåt djur som gått i ide vintertid. ;-) Jag önskar såå mycket att jag kunde välja att göra det som människa... Hela mitt inre skriker "Jag vill inte, jag vill inte!" Jag får ren och skär ångest över den kommande årstiden. Jag tror att de som inte är så här själva kan förstå mig, det är hemskt att hata vinter så mycket som jag gör. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde hitta nåt roligt med vintern, men jag kan inte hur jag än försöker. Ibland tänker jag att jag kanske borde gå till nån doktor av nåt slag och få nån slags hjälp. Fast det verkar fånigt...Dom skulle nog skratta och säga att det är vanligt att påverkas av årstider. Än så länge går det bra, så länge inte snön kommer... Tvärtemot alla andra som tycker det blir så vitt, ljust och fint... Själv börjar jag gruva mig för snön redan i augusti. Vad beror det på att vissa blir så här? Det finns ju faktiskt, om än få, några fler än jag. Jag har varit så här så länge jag kan minnas. Vidrig känsla. Jag tycker själv att jag är inne i en positiv period i mitt liv just nu. Jag känner mig glad, jag äter bra, jag tränar och tar hand om mig själv. Jag tycker det känns ganska okej på jobbet också, jag mår helt enkelt bra! Vintertankarna försöker jag förtränga så länge inte snön kommer, men just nu kom de över mig, och fick åter igen pysa ut i ett blogginlägg! Men en sak är ju säker i alla fall... Om jag har överlevt 35 vintrar förut, så överlever jag nog den 36:e också! Och jag ska göra allt jag kan för att försöka fortsätta må bra, trots att vintern mot min vilja kommer att komma! Tror att träningen är bra för mig. Påminn mig om det, skäll på mig också, om jag sitter här i vinter och klagar och gnäller, om jag tröttnar på träningen och faller tillbaka till "orkar inte"-undanflykter...
Nu är det snart dags att sova. Jag ska drömma om sommaren 2013. Den måste väl ändå bli lång, varm och solig?? :-) Åh vad jag älskar sommar!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Har du provat en sån där sol lampa? Minns inte vad de heter men de ska härma solljuset för när vi inte får lika mycket dagsljus. Har aldrig provat men jag har hört att de ska vara bra! Det hjälper ju förstås inte med snön, suck.

Catarina sa...

Nja, vi fick gå på ljusterapi med jobbet för ett tag sen, ett helvitt rum med såna lampor, dock var der för få tillfällen för att det skulle ge resultat...