Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 14 november 2012

En för tidig julklapp

Edvin har länge pratat om att han håller på gör en julklapp till mig på slöjden i skolan. Han har varit mycket hemlighetsfull... Idag när jag kom hem från jobbet ville han att jag skulle komma ner på nedre våningen och kolla på en sak..."Du måste få din julklapp lite för tidigt, jag kan inte hålla mig!" sa han. Jag försökte avstyra och tyckte att det kan vara spännande att få vänta ända till jul, men nej, jag skulle ha den nu. Han pekade på en låda jag skulle öppna, och där i låg min fina, fina julklapp!!! Han har gjort en jättefin träslev på slöjden, hur fin som helst, och välgjord! Det var nästan så det kom en liten tår på ögat! Det roliga är att jag själv gjorde en nästan exakt likadan slev i slöjden när jag var ungefär i hans ålder, som mamma använder flitigt fortfarande! Kul!

Sen var vi på OK och hämtade ut ett paket med vinterskor till Thea. Ellos är allt bra ibland. Nu hade de 300 kr rabatt på alla märkessaker. Eftersom man behöver bra tåliga vinterskor när man är 7 år så slog jag till på ett par goretex-kängor som det faktiskt blev bra pris på med den rabatten! Tänkte att de bara är att skicka tillbaka om hon inte kunde ha dom. Som tur var så passade de alldeles perfekt. Känns skönt när sånt är ordnat inför vintern!

Till middag idag åt vi Tacogratäng, gott blev det! Nu är Jonathan och tränar på Högslätten för första gången. Han har kompisar som har börjat träna och nu var han också sugen att testa, så han är där på en "prov-gång", det ska bli spännande att höra hur han tyckte att det var. Idag ringde en speciallärare som heter Lars från skolan till mig på jobbet. Jag hann bli livrädd och fundera på vad som hade hänt innan han kom till saken. Jonathan blödde näsblod på skolan, så där så det forsade och inte ville sluta. Lars ringde för att tala om att han tänkte skjutsa hem honom från skolan så han fick vila sig eftersom det inte ville sluta blöda. Jonathan hade sagt att vi bor nära så han kunde gå hem, men Lars ville gärna skjutsa honom så det skulle han göra. Den där Lars har jag hört så gott om, både från Jonathan och Edvin, de säger alltid bara positiva ord om honom. Idag när jag pratade med honom så kände jag att jag förstod dom. Han verkade vara en otroligt omtänksam person och passade även på att tala om för mig vilken fin och härlig kille jag har! Man blir så glad när det finns lärare som är så där omtänksamma. För er som inte vet hade Jonathan väldiga problem med näsblod när han var liten. Han blödde ALLTID, varje natt och ofta på dagarna. Det såg ut som ett slakteri i sängen varje morgon! Ofta fick de ringa från förskolan så jag fick hämta honom för det slutade inte blöda. När han var kanske 3-4 år, jag minns inte exakt, fick han "bränna" näsan. De fick göra det tre gånger innan det hjälpte. Sen dess har det varit i det stora hela bra, men fortfarande kan det komma ca en gång om året, så som idag, då det inte vill sluta. Hur som helst slutade det när han kom hem idag. 

Nu ska jag gå och sova!

Inga kommentarer: