Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 21 september 2013

Morgonstund...

Lördag morgon. Solen kikar in lite lätt mellan persiennerna! Härligt efter flera dagars ösregn. Ligger kvar i sängen ännu, både jag och barnen...Det är så skönt att slippa stressa upp. Tänker på brorsan o Linda, som just vaknat upp sin första morgon i Turkiet, så härligt för dom! Min mamma är också där med en kompis, fast på ett annat ställe. Lustigt att de bokat resa till Turkiet samtidigt utan varandras vetskap! Hoppas de har det riktigt härligt!
Idag ska jag med Thea till Öbacka-hallen. Hon ska prova på handboll. Hon vill så mycket, ena dagen vill hon börja med dans, nästa handboll och tredje redskapsgymnastik... När man är 8 år kan man dock inte ha hur många aktiviteter som helst. Nu har hon ju ridningen på fredagar så det räcker absolut med MAX en aktivitet till i veckan. Vi får väl se vad hon tycker om handboll, prova på kan man ju alltid.
Hur som helst börjar det bli frukostdags nu! Ha en bra dag!


Inga kommentarer: