Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 1 september 2013

Hemma motvilligt

Alltid när jag åker någonstans brukar jag känna mig "nöjd" efter ett par tre dagar. Inte denna gång. Ville verkligen inte åka hem idag, men var ju tvungen eftersom jag jobbar i morgon. Hade lätt kunnat stanna kvar några dagar till, det kändes liksom "fel" att åka hem nu. Men men....
Jag hoppas det mesta löser sig till det bästa nu, tycker inte om när närstående mår så där dåligt!!! =(
Nåja. Igår kväll hann jag med att besöka storasyster Camilla också. Blev bjuden på middag där och sen åkte vi och tittade på alla tända ljus och marchaller ute då det var "Lyskväll". En trevlig kväll. Åkte från mor o Jerry kl åtta i morse och var hemma här kvart över tio. Sen har jag varit på Dollar en sväng och på Ica och handlat lite. Om en stund ska Ann komma hit på besök.
Under de här dagarna jag varit borta har jag hunnit med en Nära Döden-upplevelse också. Värsta äckliga fet-spindeln på bron hos mamma o Jerry. Jag trodde att jag skulle dö på fläcken. FYYYY vilken vidrig, stor och lurvig sak! Gissa vem som höll sig inomhus sedan?? Håll med om att den var äcklig och STOR?!?

Inga kommentarer: