Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 2 september 2013

Fina vänner och jakten på den perfekta mössan...

Idag när jag kom hem från jobbet sa Jonta: "Du har värsta blompaketet i vardagsrummet, det hängde på ytterdörren när jag kom hem!" ???
Jag fattade verkligen ingenting! Öppnade och blev såå överraskad! En fin och pampig orkide från Lottis o Helen! Givetvis började jag storgrina för jag blev så rörd- och glad! Vänner som visar omtanke när man är lite nere är så mycket värt! TACK!!!
Sedan började uppdrag "Packa och handla inför Jontas tältresa med skolan". De åker till Skule i morgon och det var en minst sagt lång packlista. En av de nämnda sakerna i listan var en mössa, och Jonta kom så klart på att han inte hade någon som dög. Så vad göra? Först åkte vi till Dollar. Fanns ingen. Sen åkte vi till KappAhl. Fanns ingen. In på Intersport där jag tror han provade minst 137 mössor. Till slut bestämde han sig för en lila o vit mössa som vi köpte. Sen in på Ica Maxi för att handla frukost mm som han skulle ha med sig. Gissa vad han hittade mer där inne? Jo...den näst intill perfekta mössan! Så...han gick tillbaka in på Intersport och lämnade tillbaka mössan för att sedan köpa den på Ica...Sen hem och packa allt då vi så klart inser att vi inte har någon ryggsäck som inte räcker till. Jonta ringde då sin fader som hade en, så då skjutsade jag Jonta och hämtade den. Vi har letat fram sovsäck och liggunderlag, vi har marinerat kött, ja allt tog sin tid om man säger så... Nu är jag dödstrött och ska sova.NU.


2 kommentarer:

Lillstrumpa sa...

Åå vilka fina vänner du har! Och fin blomma!
Älskade syster!

Catarina sa...

:-)