Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 11 september 2013

En lite bättre dag idag...

Idag har det varit en lite bättre dag än igår faktiskt. Även om jag har varit stressad och så, så har dagen haft positiva influenser också, vilket lättar upp lite. Först har jag våndats hela dagen över att jag skulle få lämna in bilen till Jocke efter jobbet, och när jag väl lämnade den och han provkörde visade det sig att det inte var nåt fel på den, det var troligen handbromsen som legat på lite, men det lilla är åtgärdat och kostade gratis. Jag som trodde att det var ett hjullager,, bilkunnig som jag är....;-)
I kväll har jag i goda vänners lag varit och grattat Nobbe på födelsedagen. Go-fika och skratt i mängder, precis vad som behövdes, trots att jag var trött och hade huvudvärk innan. Har precis kollat på Idol på tv4 play och nu blir det natti natti. Bara två dagar kvar på veckan, det är färre än de som varit. = Positivt.
Som jag sa igår, det går upp och det går ner...Idag har det gått lite upp igen och det är ju bättre än längre ner, eller hur?
Sov så gott i natt, det kommer nog jag att göra.

Inga kommentarer: