Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 28 maj 2014

Vissa saker har jag bara inget tålamod till!

Idag damp två brev med enkäter ner i brevlådan. Ett för Thea, ett för Edvin eftersom det gällde föräldrar till båda de årskurserna. Med i brevet följde inloggningsuppgifter, både ett användarnamn och ett lösenord. Praktiskt när man kan göra det på nätet. Gillar inte enkäter men vet ju att det är viktigt att fylla i, och i det här fallet handlar det om barnens skolgång. Ordentlig som jag är så tänkte jag göra bort bägge på en gång. Tror ni inloggningsuppgifterna fungerade? Svar nej... Inte till någon av dom! Grrrr! Det finns kontaktuppgifter till personer man kan kontakta om inloggningen inte fungerar, men VEM orkar med en sån procedur för en enkät?!? Sånt där ska bara funka, när man anstränger sig och allt!
Nä, papperskorgen nästa säger jag bara!


3 kommentarer:

Anonym sa...

I papperskorgen bara! Jag brukar alltid svara på enkäter och telefonundersökningar, men om inloggningen inte funkar skulle inte jag heller idas krångla med det.

Hoppas du får en fin långhelg med mycket sol!
Kramar

Anonym sa...

Skulle ju skriva Britta innan jag tröck på publicera...

Cattis sa...

Tack för papperskorgsstödet Britta! :-)