Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 3 maj 2014

Lördagslunk

En helt vanlig lördag...Grejat på här hemma mest, gått igenom en massa gamla foton och funderat ut några som ska ramas in. Fikat på Tullporten, handlat, haft besök av Lottis som fick ta reda på min ved som låg och "skräpade" på uteplatsen. Så skönt att bli av med den! När vi lastade in den i hennes bil blev vi överösta av värsta hagelskuren, har varit ett väldigt upp och ner-väder de sista dagarna, sånt man brukar kalla april-väder- fast nu är det ju faktiskt maj!
Har tittat på "Hundraåringen" idag också som i mitt tycke var en riktig skit-film. Jag må vara annorlunda, alla tycker ju att den är så fantastiskt bra, men jag tyckte den var fruktansvärt långtråkig och trodde aldrig att den skulle ta slut! Så olika man kan vara. Men nu har jag sett den och slipper gå och fundera i alla fall, jag hade alldeles för höga förväntningar på den.
Kom på att det är NIO veckor kvar till semestern. Åh vad jag längtar! Nio veckor går snabbt. Bara lite mer än två månader ju! *Sommar, sommar, sommar, det närmar sig!*
Skönt att bli av med vedhögen. Tänk vad mycket kusar och spindlar ved drar till sig! ;-)

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Jag har inga höga förväntningar på Hundraåringen, brukar inte gilla den typen av filmer, men lär väl se den iallafall bara för att. ;)
Skönt med lugn lördag!

Cattis sa...

Själv hade jag nog missuppfattat vad det var för typ av film! Trodde det skulle vara mer komedi än vad det var...