Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 23 april 2010

Vilken luring! ;-)

- Mamma, kan du komma och bädda min säng?? ropade Thea från stit rum.... - Ja, jag kommer snart, ropade jag, och när jag kom in i hennes rum fann jag henne liggandes så här på sin säng!!! Helnöjd eftersom hon lurat mig, och hade bäddat alldeles själv! Hon är rolig hon, och humor har hon!!! =)
Väntar på mamma o Jerry som kommer upp om nån timme, Thea har myror i brallan. Hon har inte hostat lika mycket i natt, skum förkylning... men skönt att det inte blivit värre nu inför helgen.
Jag har städat hela huset, och det känns så skönt. Nu klurar jag på vad som ska handlas, har inte kommit på vad vi ska äta i helgen. Funderar på att premiärgrilla i morgon om det är fint väder? Vore ju inte dumt förstås. Men idag då?? Har inga ideer. Men, men...nåt hittar man väl alltid på. Måste inhandla kalas-presenter också ju.... Det är dubbelkalas, så det blir två paket.....Thea är såå lycklig över denna kalasinbjudan! Måste fixa inbjudningskort till hennes kalas också, hon ska få ha det nästa helg. Inget märkvärdigt, men dock ett kalas! Jag gillar verkligen inte att ha barnkalas, men hon förväntar sig ett, så då får det bli så!
Nu måste jag fundera på vad som ska handlas.... Ha en trevlig helg!!!

Inga kommentarer: