Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 15 april 2010

Sol och regn och en fet midja

På förmiddagen sken solen och jag kände mig glad och nöjd. På eftermiddagen hade vi eftermiddagsplanering och dessutom bokade jag in mig på ett core-pass halv tre med hälsovägledarpraktikanten... Får se om jag får samma träningsvärk som sist...jobbigt var det i alla fall. När hon ändå var där skulle hon mäta mitt midjemått för att se om det minskat nåt sen sist hon var där. Jag var verkligen positiv, eftersom jag enligt min våg har gått ner nästan två kilo sen dess. Jag såg framför mig att min midja minskat åtminstone en eller ett par cm. Gissa vad? Midjemåttet hade ÖKAT med 4 cm!!!! Hur fan kan det komma sig?? Nu när jag faktiskt varit duktig och känt mig nöjd. Fyyyy vad sur jag blev!!!!! Vad är det för mening att ens försöka bli smal, när man tydligen bara blir fetare? Lönesamtal har jag också hunnit med idag, det gick väl hyfsat tror jag. Kändes som att jag i alla fall fick sagt det jag hade tänkt mig, men det är alltid svårt med såna samtal. Extra svårt för mig som bara jobbat där i tre månader. Äsch, man är rätt van i mitt yrke att man inte får några stora lönepåslag.... så jag har inga förväntningar. Men nu är det i alla fall gjort. Gick hem och bytte om efter jobbet och gick sen till Ann på en kopp kaffe och lite småprat. Alltid trevligt, men alltför sällan det blir av. Medan jag satt hos henne började det ösregna och det gör det fortfarande. Vad händer? Mitt humör dalar och jag känner mig som en surpuppa på en gång. Jag måste vara extremt påverkad av vädret, mer än andra. Så nu sitter jag hemma och orkar inte laga mat för jag känner mig så irriterad. Jävla väder och jävla fet-midja. Usch vad jag blir deppig och SUR. Hur ska man kunna bli nåt smalare??

2 kommentarer:

Lillstrumpa sa...

JAG vet hur påverkad man faktiskt kan bli av väder och ljus. Vi är nog ganska lika där. Man blir en helt annan människa fram på våren, och i september börjar grå-dvärgen smyga sig på igen.. Fy för höst o vinter!!

Fy vad jävla irriterande med vikten! Även där är vi lika :(
Men hur blev det med att kolla upp sköldkörteln?? Gör det!!

Jonna sa...

Jag har ju tur som inte fyllt 20 än ;) så det var helt gratis för mig. Annars tror jag inte att de kostar så mycket, dom tog så pass lite. Man nöter tydligen ner det genom åren :P