Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 7 april 2010

Ryggen gör sig påmind

Jaha, nu märks det att man inte tränat på ett tag, ryggproblemen kommer tillbaka. Idag har jag så ont i ryggen att jag är hemma från jobbet. Inte alls kul, måste börja träna igen nu efter påsk. Jag gör ju INGENTING nu, verkligen ingenting. Så jag antar att jag får skylla mig själv. Usch o fy. Längtar till fredag när mamma o Jerry kommer upp. O på söndag är det femårskalas.Lilltrollet kommer att bli glad för sina presenter. Mamma har köpt ett Kitty-påslakan som hon har önskat sig ett bra tag, och även ett prinsess-paraply och en Dumbo-film. Bara sånt hon verkligen önskat sig! Och vi köpte en sak som såg ut som en larv som kunde rita olika mönster, som hon också hade pekat på o ville ha. Och en snövitdocka med en häst. Det blir nog en bra födelsedag för henne... Ute är det riktigt surväder, undar när det tänker bli vår på riktigt.... det är SÅ tråkigt så det är inte klokt. Jag känner mig lite smådeppad. Tråkigt väder, ingen energi, totalt orkeslös. Hur ska man hitta motivation för att ta tag i sitt liv?? Göra det lite mer hälsosamt och roligt. Just nu känns det som en grå dimma, och allt handlar enbart om mig själv. Det är ju JAG som måste börja motionera och äta hälsosammare så kanske energin kommer.... Igår bjöd jag i alla fall hit mina gamla FramFör-vänner till den 27 april på middag. Ska bli kul att träffa dom, det var länge sen. Och inte nu till helgen men nästa helg ska jag åka med "Tjejmiddagsgänget" till Lottis stuga i Ullånger o sova där. Det blir nog roligt. En helg utan barn och karl, bara vi flickor....=) Nu ska jag lägga mig o vila min rygg. Ibland går det inte att ligga, och ibland går det inte att sitta.... oj vad jag gnäller.... Grabbarna o Thea är ute, skönt för dom att det blev liiite påskledigt tack vare mammans onda rygg. ;-) Ha en skön eftermiddag och kväll!

1 kommentar:

Linda sa...

SV: Jag har valt själv att ta bort tanden den 19:e. Fanns ingen tid denna vecka, och nästa vecka ska jag jobba alla dagar. Så jag tar det den 19:e så kan jag vara hemma dagen efter och ta det lugnt. Sedan jobbar jag den 21:e igen :) men bara en halvdag så det ska nog gå. Blir det illa, feber och svullnad, får jag väl ta det till veckan akut. Men jag hoppas slippa det. Ska bli så skönt att få bort denna onda hemska tand! Sjukt egentligen, man längtar att få dra ut en tand. Skumt ;-)