Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 19 juni 2011

Vilken helg vi har haft!

I helgen har vi varit med om äventyr kan jag lova!!! Vi åkte på fredag efter jobbet och det gick bra. Kom fram till Sveg o Madde bjöd på hemlagad pizza när vi kom, mums! Senare på kvällen kom vi på att vi skulle åka en sväng med bilen och titta om vi skulle se nån björn. Jag förvarnade barnen att man ska ha väldig tur i så fall så de skulle inte bli besvikna, chansen var minimal! Vi åkte en sväng på en skogsväg och såg ingen. Kom ut på en större väg och konstaterade att "nej, vi såg ingen!". Helt plötsligt ropade Jonathan:"- Vad är det där???" - BJÖRNAR!!!! En björnhona och tre små björn-barn gick över vägen framför oss och in i skogen! Vi körde fram och såg dom i skogen. Vi stannade bilen och satt o tittade på dom en lång stund. Björnmamman stod på bakbenen en stund och småbjörnarna klättrade upp i ett träd! Cooolt! Snacka om att vi var förvånade! Men det var rätt häftigt att sitta och titta på dom så där från bilen! Barnen var alldeles lyriska och glada!
På lördagen åkte vi och hälsade på Maddes mamma en sväng och hon bjöd oss på fika i "Bagarstugan". Kul att träffa henne efter flera år! Sen åkte vi vidare till pappa och det var riktigt roligt att träffa honom en stund. Han bjöd också på gott fika....Vi träffade även deras fantastiska hund Jack som är som en människa. Vi blev borta nästan hela dagen innan vi åkte tillbaka till Sveg igen. Madde gjorde världens godaste köttfärssås och spagetti som vi mumsade i oss. Senare åkte vi en tur igen för att titta efter björnar, men vi konstaterade innan att man kan inte ha sån tur att man får se två kvällar i rad. Men JO, det fick vi!!! Vi åkte en sväng och rätt var det var fick vi se en ganska liten björn igen!!!! Helt otroligt ju!!! Vilken tur vi hade! Jag är ju skiträdd för björnar, men det var rätt häftigt att få se dom från bilen så där! Och vilken upplevelse för barnen, de har inte pratat om nåt annat på hela helgen!
Obs, detta är inte den björn vi såg i verkligheten. Hade för dålig kamera för att det skulle bli bra tyvärr.

2 kommentarer:

Christina sa...

Ja vilken helg ni fick!!! Kan tänka mig att barnen har nåt att prata om...

Catarina sa...

Ja nog pratar de om det allt!!! Det kommer nog att minnas det hela livet!