Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 22 juni 2011

Sex arbetsdagar kvar.... =)

Nu går det fort... EN vecka kvar att jobba efter i morgon, det är ju helt fantastiskt!!!! Hoppas verkligen att det kommer lite värme ute bara! I morgon har de visat regn HELA dagen enl klart.se. Tråkigt, vi har som tradition på jobbet att dansa kring stången och sitta ute och äta lunch vid långbord, samt jordgubbar förstås! Känns inte så jättelockande om det ska regna. Jag ska stänga i morgon. Har sovmorgon ända till halv tio! Jag avskyr verkligen att stänga, men jag har det så lyxigt som aldrig har några stängningar på mitt ordinarie schema så jag klagar absolut inte. Men måste ju få tycka att det är tråkigt i alla fall, speciellt dagen före midsommarafton. Men som sagt, jag har världens bästa heltidsschema, så jag ställer mer än gärna upp såna här gånger. Dessutom har jag ju inte barnen denna vecka heller.
Från det ena till det andra är det svårt att förstå att Thea bara har en vecka kvar i förskolan. Jag blir lite sentimental när jag tänker på det. Sen har jag inga egna förskolebarn längre. Bara SKOL-barn. Det känns konstigt. Blir ovanligt på mornarna när vi måste iväg till skolan. Då får vi kliva upp lite tidigare. Jag skulle ju ha skaffat mig en cykel. Att det ska vara så svårt att hitta en 28" begagnad! Har letat en sån varje sommar sista åren, men icke! Det finns bara 26". Tycker det är för mkt pengar att lägga ut om jag ska köpa en NY cykel, med tanke på hur lite jag kommer att cykla. Nåja, nån gång kanske det dyker upp en.

3 kommentarer:

Linda Å sa...

Prova att lägga ut en annons på FC att du önskar köpa en cykel och hoppas på ett svar!
Ha en trevlig midsommar!

Catarina sa...

Tack för tipset Linda! Ha en trevlig midsommar själv!

Helen sa...

Eller t o m den där FB-gruppen som heter bortskänkes härnösand