Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 20 juni 2011

Tjejmiddag hos mig

I kväll har jag haft tjejmiddag. Gjorde en pastasallad som jag fått recept på av en arbetskamrat. Den var riktigt god. Till den hade jag ugnsstekt fläskytterfilé och sallad. Till efterrätt fick det bli pannacotta med jordgubbar. Mumsigt. I morgon har jag kortdag och sen på kvällen ska jag på relaxen på badhudet med några från jobbet, och efter det ska vi gå på sommarklubben på Logen. Blir nog trevligt, hoppas på lite sol, men det verkar se mörkt ut när man tittar på vädret.
Idag kom jag på helt plötsligt att vi faktiskt är lediga på fredag! Jag är nog helt kokko just nu och behöver semester, för det hade fallit helt i glömska att man är ledig på midsommarafton. Jag hade liksom tänkt gå och jobba då jag... så det blev en positiv aha-upplevelse när jag kom på hur det faktiskt är. Looooovely. Midsommarafton ska vi fira hemma hos Helen o Patrik. Ser fram emot det, blir nog trevligt. Nu är det snart kväller. Natti natti.

Åtta arbetsdagar kvar till semestern......=)
Tänk att efterrätterna alltid är det bästa med alla tjejmiddagar!!!!

Inga kommentarer: