Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

söndag 5 juni 2011

Världens bästa lillebror 30 år

Egentligen är det i morgon Magnus fyller 30. Även kallad Brelle, Dagge, ja alla möjliga namn. Att kärt barn har många namn är så sant! Men jag förstår inte att det är 30 år sen jag blev storasyster till min tokiga bror! I helgen skulle han i alla fall firas ordentligt! Jag, mamma o Jerry, morfar, pappa, Marie o Mathias, Camilla o Thomas, och Madde o Mathias hade samlat till ett tandemhopp i Mohed. Han har gjort det förr en gång för ett par år sen och det är det bästa han har gjort i sitt liv har han sagt, så vi tänkte att det skulle bli en bra present! Vi har smusslat hit och dit tillsammans med hans kompisar ett tag, för de skulle också vara med och titta när han skulle hoppa, plus att det ordnat med andra aktiviteter, och en stor fest på kvällen med lokal, mat och trubadur. Alla samlades i Mohed där hoppet skulle ske på lördag förmiddag.  En massa kompisar till honom och så vi då...Till och med pappa hade kommit!!!! Magnus blev ditskjutsad i en bil med ögonbindel, simfötter och allt möjligt tokigt... Självklart blev han jätteglad när han förstod att han skulle få hoppa. Vädret var blåsigt så de sa åt oss att vänta en stund för att se om det skulle ge sig, annars fick han inte hoppa. Vi väntade och väntade, och vi var många människor där kan jag lova, gissningsvis mellan 25-30 pers? När vi väntat nog länge kom en kille och sa att det inte blev nåt hopp, vinden skulle bara öka under dagen! Surt, framför allt för honom själv...men nu har han hoppet kvar till nåt annat tillfälle i stället. Senare på dagen fick han i alla fall en flygtur i ett litet plan tillsammans med en pilot som gjorde lite avancerade saker där uppe, han fick även prova att "köra" själv, och den turen uppskattade han jättemycket så klart! Kompisarna tog även med honom på "drag-racing", men då for vi hem och åt under tiden. På kvällen hade de hyrt Rustkammaren i Söderhamn för fest. Vädret var strålande så vi satt vid långbord utomhus i stället. En duktig trubadur spelade och sjöng. Kompisarna hade fixat en god kycklingsallad med dressing till, och ja, det var en toppenkväll med en glad lillebror.
Pappa och Magnus!
30-årskram av mamma!
Planet han fick åka med!
Festen i solskenet. Brorsan i vit skjorta och hans flickvän Malin till vänster på bilden.
Mamma, Malin och Jerry...
Thea och Edvin blev kompis med en av Magnus vänner, som lärde dom både trolleritrick och cirkuskonster!

Det var verkligen en lyckad dag och kväll, bortsett från att han inte fick hoppa. Tror inte att han lider så mycket över att han har det roliga kvar, men jag tycker det är skittråkigt om jag missar det!!! =( Ville ju se! Tur att filmning ingår så jag får se det sen!
Nu är vi tillbaka hemma i Härnösand igen. Åkte från mamma idag på eftermiddagen efter att ha fyllt magarna med hennes goda kalops!!!

Inga kommentarer: