Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

lördag 4 januari 2014

Uttråkad

Känner mig uttråkad, men ändå har jag ingen lust att göra nåt. Sitter i soffan och glor mest... Funderar på att se en film lite senare, vet dock inte vad? Igår kväll såg jag "Hur många kramar finns det i världen?", uppföljaren till "Lingonfilmen". Den var ganska bra, men inte lika bra som den första. Från det ena till det andra så har jag nu HEMTELEFON igen, samma nummer som förut, det var på tiden va? Heja Telia...Jag har faktiskt agerat gnällspik och skrivit ett långt mail till Telia efter alla fel som uppstått, eftersom det inte går att komma fram på telefon (alltid minst 36 minuters väntetid i kön). De har inte svarat ännu så vi får väl se om DET fungerar åtminstone. Känns tveksamt.
I morse sov jag ända till tio i nio, trots att jag lade mig ganska tidigt igår. Skönt! Pratade med Jenny igår kväll och vi konstaterade att det är ett helt år sen hon och Sophia kom upp då Jenny fick värsta magsjukan och låg på toan hela natten... Vi har planer på ett nytt försök framöver, det vore ju kul att umgås utan kräksjuka. Får se när vi får till det...
På måndag är det ju röd dag igen, helgerna tar aldrig slut, och det är så klart skönt, men det är helt ok när det blir lite vardag igen också. Då ska jag väl börja mitt nya liv igen, ni vet, träna, bättre kost osv... för vilken gång i ordningen? Men måste ju försöka... Nu har det slarvats sen i somras och kilo efter kilo läggs på igen och det mår jag skit av. Bläh och urk, tjatigt tjatigt.....Tänk att det faktiskt är januari nu, och vi har ingen vinter alls! Det är plusgrader och regn dagarna i ända. Ja, det passar mig utmärkt med plusgrader och snöfritt, men regnet hade jag klarat mig utan. Det känns så grått. Men vi är på rätt sida av året och det går mot ljusare tider och det gillar jag skarpt så jag ska inte gnälla över det. Tråkigt dock för alla barn att det inte riktigt finns något att göra ute nu.
Tacka vet jag sommar, denna bild är så härlig från i somras! Kasta kläderna och fort ner i vattnet!

1 kommentar:

Fangoria sa...

Ja jag håller med dig, är så dödstrist ute med regn och bara is på marken, för barnens skull hoppas jag det hinner komma lite snö som kan få ligga en månad innan våren kommer! ;)