Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

fredag 24 januari 2014

Hektisk vecka

Vissa veckor känns bara mer stressiga än andra. Det här har varit en sån vecka. Har verkligen inte hunnit någonting. När jag äntligen fått tid att sitta ner på kvällarna så har det varit läggdags! Nu är det fredag och första lugna kvällen på hela veckan. I morgon är det handbollscup hela dagen med Thea...Går lite trögt med min egen träning...:-/ Ska försöka komma i väg på söndag morgon så har jag åtminstone kommit iväg en gång den här veckan. Bättre än inget. Men vi får väl se, motivationen finns inte heller riktigt där.
Idag har jag varit hos frissan. Min "vanliga" har brutit foten så jag fick gå hos en annan. Känns inte helt bekvämt, men känns säkert bättre när jag fixat till det själv. Blev hemmagjord pizza till middag, en lchf-variant till mig själv. Gott! Nu blir det fredagsmys med Edde och Thea! Jonta övernattar hos Pontus.



Inga kommentarer: