Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 21 januari 2014

Gymnasieval....

Idag har Jonathan varit på studiebesök på estetiska programmet-musik, och äntligen har han kommit fram till att det är det han ska gå! Det har jag tyckt hela tiden, men man vill ju inte tjata och styra för mycket! Själv har han haft tusen olika bud, allt från sjöfart till kockskola, bygg eller barn o fritid... Men han skulle minsann INTE gå estet. Men nu har han bestämt sig för det ändå! Känns kanon, jag tror och hoppas att det kommer passa honom bra!

4 kommentarer:

Lottis sa...

Åh va roligt, han lär inte ångra sig! O kul för dig som kommer o få se många fantastiska uppträdanden :-)

Fangoria sa...

Tror jag med av det intryck jag fått av honom via dig! =) Jag gick estet, teater, men oj vad mycket roligt man får göra!! Jag har aldrig ångrat mig trots att jag inte jobbar inom mitt gymnasie-ämne nu. Men det är många av mina gamla klasskompisar som gör det. =)

Fangoria sa...

Jobbar inom det alltså, inte ångrar sig, haha! ;)

Cattis sa...

Ja jag tror också att det passar honom, och att jag kommer att få se många fantastiska uppträdanden! Riktigt längtar! :-)