Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

torsdag 30 januari 2014

Redan torsdag!

Och vart tog den här veckan vägen???  Den har verkligen gått jättefort, det är ju fredag i morgon, tjohoo vad skönt!
Igår var vi till Britta på tjejmiddag och det var trevligt och gott som alltid. På vägen hem passerade vi en bil som brann för fullt utanför ett hyreshus! Riktigt hemskt såg det ut, och Lottis ringde 112, men det var redan någon som hade hunnit ringt så brandbilen var på väg. Vi åkte igen innan den hann komma...usch vad läskigt med bränder!
Idag blev det ensam-middag däremot. Lax och Broccoligratäng, gott var det! Sen var jag en sväng på KappAhl och en sväng på Ica, och nu har jag slagit ner rumpan i soffan. Hela förra veckan och hittills denna vecka har det varit fullt upp på kvällarna med allt möjligt, idag är första dagen på jättelänge som det var helt tomt i kalendern efter jobbet. Så skönt! Även om jag inte bara gjort tråkiga/jobbiga saker så är det ändå skönt när man bara får "vara" när man kommer hem.
Idag fick jag ett mail av Jonathans musiklärare att den stora dagen D då Jonathan och de andra ska uppträda på teatern är måndagen den 24 februari kl 10! Så nu har jag tagit semester och ordnat vikarie den dagen, längtar redan jättemycket fast det nästan är en hel månad kvar! Kommer väl grina mest av alla som vanligt....;-)

Inga kommentarer: