Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 15 januari 2014

Telefonkväll

Har pratat läääänge i telefon med Monika. Det blir så sällan vi ringer varandra nu för tiden, men när vi väl pratar så pratar vi som sagt länge. Blev säkert en och en halv timme! Synd att det blir så sällan vi ses, det är så långt att åka. Men trevligt var det med en pratstund!
På eftermiddagen idag var jag på "Vfu-café", nån liten föreläsning eller vad man ska kalla det för oss som har gått LLU-utbildningen. Det var bra, alltid intressant att träffa de andra från olika ställen i stan.
Idag har snön fullkomligt vräkt ner, det har kommit massor! Som tur är så är snön lätt, nästan så man kan blåsa bort den!
Hm, läste just att det är Tulpanens dag idag. Om det inte vore för skitvädrets skull hade jag åkt och köpt mig en bukett, de jag har börjar se vissen och ledsna ut. Tänk om man kunde prenumerera på tulpaner, då hade jag nog kanske gjort det. Bara älskar dom!!!
I slutet av februari ska Jonathan spela på Kulturveckan det här året också, måste ta semester den dagen, tänker inte missa det för allt i världen! Vet dock inget exakt datum ännu. Men jag längtar redan, och då menar jag inte BARA för att han ska vara med. Alla var så fantastiskt duktiga förra året, så jag skulle kunna gå ändå. Kul kul! På tal om musik så har jag köpt gardiner till hans rum med "musiktema" på. Det var nog första gången i hans 15-åriga liv han hade en åsikt om gardiner, han tyckte att de var "as-nice" och ville sätta upp dom ostrukna med en gång! ( Men där fick mamman hejda honom, kan ju inte sätta upp skrynkliga gardiner!) Men kul att han uppskattade dom, han brukar inte se sånt där annars. Visst var de snygga? I alla fall till en musikintresserad tonåring.
Bilden är lånad från Jotex.se

2 kommentarer:

Fangoria sa...

=) Jättefina! Jag skulle gärna haft dem även utan musikintresserad tonåring. ;)

Cattis sa...

:-D