Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

tisdag 28 januari 2014

Tandläkarbesök

Så var det gjort, med en fin OK-stämpel!!! ÅÅh vad skönt, inga hål den här gången heller!!!! Det är som att vinna på lotto när de säger de magiska orden. Hade mindre tandsten än jag brukar också, och det beror så klart på att jag större delen av de ett och ett halvt år sedan jag var där sist har ätit lågkolhydratskost. Positivt! Så det kostade mig "endast" 749 kr att gå till tandläkaren det här året! Skönt, skönt, skööööönt! Det firade  jag med att gå på Åhlens och köpa ett nagellack innan jag åkte hem! ;-)
Jonta kom hem en sväng (han är egentligen hos E denna vecka). Frida skulle komma hit och klippa honom och det gjorde hon, så nu är han lite korthårigare igen. Idag hade han gjort sitt gymnasieval, och det känns så bra att det är gjort, och det kommer att bli helt rätt för honom tror jag, så jag hoppas att han kommer in!
I morgon jobbar jag veckans långdag. Känns lyxigt att få åka till Kramfors på tjejmiddag sen, var så länge sen vi sågs allihopa känns det som. Kul kul.

Inga kommentarer: