Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 3 oktober 2012

VAB

Är hemma o vabbar idag och i morgon. Thea är inte i form. Det började igår kväll med att hon verkade övertrött och bara grät hela tiden, för bagateller. Sen sov hon hela natten. Jag klev upp före barnen som vanligt i morse och gjorde mig i ordning för att sedan väcka dom. Då upptäckte jag att Thea fortfarande inte var sig lik. Hon var blek och grät för allt, tex att ägget till frukosten var svårskalat! Inte i form helt enkelt, men ingen feber. Jag bestämde att vi blev hemma idag. Under dagen hittills har hon klagat över huvudvärk, och hon verkar "loj" och trött. Antingen är hon på g att bli mer sjuk, eller så är hon bara helt slut. Hemma o vilar är vi i alla fall!
Igår kväll var det läxläsning för hela slanten. Edvin har både matte och engelska till fredag och han gjorde klart allt igår! Jag är så imponerad av hans huvudräkning! Varje tal ställde jag upp, men han var snabbare att få fram svaret i sitt huvud! Jag bad honom försöka förklara för mig hur han tänker, men jag förstod inte. Jag får nog fortsätta med mina "algoritmer" och miniräknare...;-) Önskar jag kunde tänka likadant!
Jonta pluggade till dagens No-prov som handlade om kroppen, organ, vävnader, celler o sånt. Svårt, vad mycket jag har glömt! Hoppas det går bra för honom på provet!

Inga kommentarer: