Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

måndag 22 oktober 2012

Regn-promenad

Jobbade till fyra, hem o stekte köttfärsbiffar till mig själv. Tänkte träna men sen kom jag på att jag hellre ville ta en promenad idag, så jag ringde till Ann, som hängde med. När jag väl kom ut och Ann redan var här, upptäckte jag att det regnade! Och ni vet ju vad jag tycker om regn! :-/ nåja, det var bara att gå ändå. Blev åtminstone 5 km trots regn, så det var ju bättre än inget. Nu sitter jag i soffan och väntar på "Ensam mamma söker". Tänk att jag har fastnat i såna där program...riktigt kul!
På lördag är det pubafton fr 30+ på Hamnkrogen, hör och häpna! Första gången det är nåt för "oss äldre". Haha, oj hur det där lät!!!! Det jag menar är att det är kul att det är nåt som inte är från 18. Jag och Lottis har i alla fall planer på att gå, nån mer? Det ska bli kul! Och på fredag har vi personalfest m jobbet... Det är roliga helger nu för tiden! :-) Synd att det bara är måndag...

6 kommentarer:

Lottis sa...

Tjejmiddag på onsdag så ngt att se fram emot mitt i veckan också!! :)

Anneli sa...

Det lät ju riktigt skoj! Blev ju aldrig nåt helgen som va, så suget finns kvar.. ;)

Catarina sa...

Ja självklart ser jag fram emot tjejmiddagen också!!! :-) Anneli: Du kanske måste stilla det där suget på lördag!!!!?

Erica näsström sa...

Vad duktig du är som ger dej ut i regn :)!!

Catarina sa...

Tack Erica! Vad roligt att du läser min blogg! :-)

Erica sa...

Jag brukar kika in nu och då :) tycker du skriver bra! Det var länge sedan jag såg dej på riktigt, hoppas allt är bra! Både hemma och på jobbet :)