Om mig

Välkommen till min alldeles egna sida! Här skriver jag om vardagen i mitt liv. Ibland händer det mycket, ibland inget... Jag skriver det jag känner för, och du väljer om du vill läsa.

onsdag 3 oktober 2012

När spindlar blir ett problem...

I den här lägenheten finns det ovanligt många spindlar, vilket inte känns så trevligt. Nu har det gått så långt att det blivit ett problem. Thea är rädd på kvällarna och kollar sig misstänksamt omkring. Nio gånger av tio hittar hon en spindel dessutom som jag måste ta bort, och jag gillar ju inte heller spindlar. Jag själv lyfter på kudden och täcket och tittar oroligt på väggar och golv runt sängen... Nu till min fråga: Kan man göra nåt åt spindlar? Finns det nåt "medel" som håller dom borta? Thea är så rädd så hon ibland gråter, och Edvin vill inte gärna gå ner o lägga sig själv. Vad ska vi göra?? Det är mest på nedre plan de bor de äckliga små liven. Vidriga är dom. Jag tycker dom kan hyra en annan lägenhet, när det finns så många lediga o allt...;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter inte så trevligt med en massa spindlar, verkar läskigt mycket. Kolla med hyresvärlden eller Anticimex om du kan få hjälp.

Kram/Mia

Catarina sa...

Ja jag får nog ringa och höra mig för... Tack för tips!